Boost dine personlige og professionelle kompetencer.

Lær meditation, Mindfulness og anderkendende metode (AI.) Du udvikler dine evner indenfor ledelse, samarbejde og kommunikation.

 • Bliv undervist af meditation og mindfulness ekspert Henning Daverne.
 • Du lærer at undervise i et gennemprøvet og effektiv meditationsforløb.
 • Du lærer at anvende anerkendende metode (AI), som en dialog-model og et kommunikationsgrundlag.
 • Du lærer, at planlægge og gennemføre meditations- og mindfulness-kursusforløb som intern og ekstern konsulent.

kursusbeskrivelse_mind

Kursusindhold

Meditation

 • Lær at undervise i et gennemprøvet og effektiv meditationsforløb.
 • Via meditation lærer du at blive mere nærværende, og som underviser, lærer du at skabe positive tilstande for dig selv og andre – og samtidig bliver du også bedre til at lytte til andre og mindske den stress, som de fleste af os møder hver dag. Moderne forskning viser, at meditation øger mentalkapaciteten, bekæmper stress og skaber øget lykke.

Mindfulness

 • Lær om Mindfulness i kommunikation, coaching, ledelse og samarbejde.
 • Du lærer om mindfulness i både teori og i praktik. Du træner en mindful indstilling til dig selv og dine reaktioner, det giver dig mulighed for at forholde dig objektivt og nærværende til, hvad der måtte opstå i nuet. Derved opøver du evnen til at agere i overensstemmelse med det bedste i dig, i stedet for at reagere automatisk eller defensivt. Du lærer at være mindfull over for andre, hvilket styrker dine relationer og samarbejdsevner markant.

Dit udbytte

 • Du lærer at integrere meditation og mindfulness i dit eget liv, så du med udgangspunkt i egne erfaringer bedst muligt kan formidle teknikken som vejleder for andre.
 • Uddannelsen giver dig gennemtestede færdigheder i selvledelse, samarbejde, mindful lytning og kommunikation, hvilket er efterspurgte kompetencer både hos offentlige og private virksomheder.
 • På uddannelsen lærer du at planlægge din formidling både fagligt og pædagogisk. Du får viden om de læringselementer, du senere skal undervise i, og du lærer at formidle din viden.

Deltagerprofil

Kurset er for ledige med ret til 6 ugers selvvalgt kursus. Dvs. du skal have været ledig i mere end 18 uger og din A-kasse/Jobcenter skal godkende at du må tage kurset.

Praktisk info

Kurset udbydes af:


I samarbejde med Professionshøjskolen UCC – dvs. at UCC er fagligt og administrativt ansvarlig og underviserne er godkendt af UCC.

Adresse for afholdelse af kurset:

Nørre Voldgade 21 5.sal 1358 Kbh. K.

Pris
Kurset er godkendt og gratis for ledige på dagpenge der er i 1. ledighedsperiode (du kan søge om 6 ugers selvvalgt uddannelse når du har været ledig fra 19. uge til 57.uge) Har du været ledig i mere end 57 uger kan du søge om lov til deltagelse igennem dit jobcenter.

Vi hjælper med alt det praktiske – tilmeld dig i dag!

Datoer for kurserne:
03.11.-12.12.14

Underviser
Henning Daverne m. fl

Tilmelding til Mindfulness

 

Verificering