Jeppe Mühlhausen er hoteldirektør for Hotel Alexandra, der ligger i centrum af København. Udover at arbejde med at skabe oplevelser i det daglige, er Jeppe uddannet kok og tjener, har en merkonom i turisme, og er en af de første hoteldirektører, der har gennemført en Master i Oplevelsesøkonomi- og ledelse på Roskilde Universitet.

Hvilke fag underviser du i?

  • Oplevelsesøkonomi

Hvad er vigtigt for dig, når du underviser?

Vi bruger din hverdag i undervisningen og via anerkendte teorier og modeller får du nye tilgange til at læse dagligdagens udfordringer i en branche, der altid har fokus på samarbejde og styring af egen tid – herunder selvledelse. Derudover er det vigtigt at bruge følelser, lugtesans mv. til at opnå en unik oplevelse.

Hvordan foregår undervisningen?

Du lærer at skabe markant bedre forretningsmæssige resultater, via muligheden for at skaber bedre rammer for dine medarbejdere. Du får værktøjer, der knytter sig til udarbejdelse af koncepter inden for oplevelser, differentiering af produkter som et element til at skabe højere priser og større efterspørgsel. Vi sætter fokus på, hvad en oplevelse reelt er, og hvordan vi som mennesker lader os påvirke. Gennem foredrag og undervisning inspirerer Jeppe andre til at arbejde med oplevelsesøkonomi og co-creation i egen virksomhed. Jeppe anvender mange cases og eksempler fra eget hotel og andre oplevelsesvirksomheder.

Kursist om Jeppes undervisning:

Jeppes interessefelt og passion er inspirerende og motiverende at lytte til.

 

Jeppe Mühlhausen

Læs mere om Jeppe Mühlhausen