Brug af hjemmesiden

Din benyttelse af vores hjemmeside er underlagt nedenstående vilkår. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du vilkårene i denne notits.

Ved spørgsmål om denne notits, funktionaliteter på hjemmesiden eller arbejdet med denne hjemmeside, så kontakt venligst Uddannelsesakademiet.

Indhold

Denne hjemmeside er tænkt som en introduktion til Uddannelsesakademiets aktiviteter og er derfor kun beregnet til at give et generelt billede af disse.

Det er tilstræbt at indholdet på denne hjemmeside er så præcist og ajourført som muligt, men informationerne på denne hjemmeside stilles til rådighed som de er og forefindes, og Uddannelsesakademiet kan ikke garantere at indholdet er komplet og korrekt. Uddannelsesakademiet forbeholder sig ret til at nedlægge denne hjemmeside uden forudgående varsel.

Fortrolighed

Omfang

Fortrolighedspolitikken dækker al information som bliver sendt til eller indsamlet fra denne Uddannelsesakademiet-hjemmeside. Målet med fortrolighedspolitikken er at beskytte brugerne af hjemmesiden og sikre, at personlig information bliver håndteret på en sikker og ansvarlig måde.

Personlige oplysninger

De interaktive elementer på denne hjemmeside kræver, at brugeren giver Uddannelsesakademiet personlige oplysninger som eksempelvis navn, postadresse og e-mail-adresse.Uddannelsesakademiet bruger kun kontaktinformation til at sende den information, brugeren har efterspurgt, eller behandle den relevante information i henhold til brugerens anmodning.Personlige oplysninger vil ikke blive delt med eller solgt til tredje part.

Uopfordret information

Uopfordrede jobansøgninger og relateret materiale vil blive behandlet fortroligt og anset for personlig information, se ovenfor. Al anden form for uopfordret information eller materiale sendt til denne hjemmeside eller på anden vis til Uddannelsesakademiet i forbindelse med denne hjemmeside vil blive behandlet som ikke-fortrolig og vil kunne bruges uden begrænsninger eller betaling af Uddannelsesakademiet.

Anonymitet

Hjemmesiden registrerer ikke automatisk nogen information om brugere eller brugeradfærd, fx ved hjælp af cookies, uden brugerens tilladelse. Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Uddannelsesakademiet er ikke ansvarlig for, hvordan fortrolighed håndteres på disse andre hjemmesider.

Ansvarsfraskrivelse

Uddannelsesakademiet er ikke ansvarlig for noget direkte eller indirekte tab opstået som følge af adgang til, brug af, eller indholdet på denne hjemmeside eller sider, som denne side linker til, uanset om indholdet i øvrigt er præcist eller fuldstændigt.Denne hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider tilvejebragt af tredjemand, over hvilke Uddannelsesakademiet ikke har kontrol. Kursusvirksomheden er ikke ansvarlig for tilgængeligheden eller indholdet af tredjemands hjemmesider.

Google produkter

Bemærk at vi anvender en række Google produkter, som eksempelvis Google AdWords Remarketing og Google Analytics.

Vi bruger ikke personhenførbare oplysninger i denne forbindelse.